Oletko kommunisti? Järjestäydy!

Kapitalismi on kuilun partaalla. Kokonainen sukupolvi on tuntenut vain kriisejä, leikkauksia ja ilmastokatastrofia. Mihin tahansa katsomme, riehuvat sota, köyhyys ja hyväksikäyttö. Ja silti, rikkaat vain rikastuvat yhä kiihtyvään tahtiin.

Ihmiset ympäri Suomea ja maailmaa ovat alkaneet vetää oikean johtopäätöksen: ongelman juurisyy on itse kapitalismi. Useissa eri maissa yhä useammat nuoret kyselytutkimusten mukaan pitävät juuri kommunismia ihanteellisena tapana järjestää yhteiskunta ja talous.

Miksi kommunistit opiskelevat marxismia

Kommunismi ei ole vain ”hyvä idea” tai identiteetti. Kommunistit omistavat elämänsä marxilaisten ajatusten hallitsemiselle, luokkataisteluun osallistumiselle ja vallankumouksen puolesta kamppailulle.

Me seisomme ylpeästi aidon marxismin ajatusten takana. Näitä edustavat Marx, Engels, Lenin ja Trotski.

Marxismi on tieteellistä sosialismia: kyseessä on menetelmä, jolla voimme ymmärtää maailmaa muuttaaksemme sitä. Me aloitamme analysoimalla konkreettisia kehityskulkuja, jotka tapahtuvat kapitalismissa ja niitä voimia, jotka ajavat järjestelmää yhä pahenevaan kriisiin.

Vallankumouksellinen johto

Ei ole vedettävissä muuta johtopäätöstä kuin että tarvitsemme vallankumouksen. Ainoa voima, joka voi muuttaa yhteiskunnan on työväenluokka, kun se on sekä organisoitu että mobilisoitu.

Työväenluokka on nyt liikkeellä, Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Ollaksemme voittoisia, tarvitsemme taistelevan, vallankumouksellisen johdon työväenluokalle.

Internationaalimme International Marxist Tendency on kasvanut valtaville loikilla viimeisimmän historiallisen kauden aikana ympäri maailmaa. Erityisesti Suomessa meillä on kuitenkin polttava tarve vahvistaa sosialistisen maailmanvallankumouksen voimia.

Vallankumouksellisen järjestön rakentaminen — Suomessa ja kansainvälisesti — on ihmiskunnan tärkein kysymys tässä historiallisessa hetkessä. Kyse ei ole mistään epämääräisestä tulevaisuudesta, vaan nykyhetkestä.

Me olemme päättäväisesti ottaneet tämän historiallisen tehtävän hoidettavaksemme. Siksi vetoamme sinuun, että liityt riveihimme. Vallankumous tarvitsee sinua! Joten liity Vallankumoukseen ja International Marxist Tendencyyn jo tänään!