Vallankumouksellinen kommunistinen internationaali on täällä!

Vallankumouksellisen kommunistisen internationaalin (VKI) perustamiskongressi päättyi eilen viikon keskustelujen jälkeen ja päätti yksimielisesti käynnistää uuden internationaalin! Kongressi toi yhteen tuhannet toverit ympäri maailman verkkoyhteyksillä ja 500 toveria saman katon alle keskustelemaan vallankumouksellisista ideoista ja jakamaan inspiroivia kokemuksia kommunismin uudesta noususta eri puolilta maailmaa.

Nyt alamme rakentaa maailmanlaajuista vallankumouksellista puoluetta ja haluamme, että liityt mukaan opiskelemaan aitoa marxismia ja taistelemaan kommunistisen maailmanvallankumouksen puolesta! Viime vuosikymmeninä kommunismin voimat ovat olleet niukat lukumääräisesti, mutta meillä on jotain mitä vastustajillamme ei ole – marxilainen teoria, josta pidämme tiukasti kiinni myös järjestön kasvaessa. Internationaalin maaosastot ovatkin kasvaneet keskimäärin lähes 50% vuoden aikana, 4400 toverista yli 6500 toveriin ympäri maailmaa.

Vallankumouksellinen kommunistinen internationaali on upouusi, mutta se edustaa katkeamatonta lankaa suoraan kommunismin ytimeen, Marxiin, Engelsiin, Leniniin ja Trotskiin. Aiomme viedä maalin sen, minkä Bolshevikit aloittivat yli sata vuotta sitten. Sidomme uudelleen historian solmun, jonka stalinismin rikokset katkaisivat, ja rakennamme aidon vallankumouksellisen kommunistisen internationaalin, joka johdattaa kansainvälisen työväenluokan lopulliseen voittoonsa ja kapitalismin tuhoamiseen!

Ei ole tämän tärkeämpää taistoa, joten liity vallankumoukseen jo tänään!


Lue laajempi reportaasi perustamiskongressista internationaalin sivustolta (englanniksi) ja katsele tallenne kongressista internationaalin YouTube-kanavalta.